Simeone bedankt Atlético-spelers na 'perfect' optreden

8 februari 2015, 14:03

Atlético Madrid greep stadsgenoot en aartsrivaal Real Madrid zaterdag bij de strot in de Madrileense derby. Het werd maar liefst 4-0 voor Los Colchoneros, die de titelstrijd in de Primera Dvisión daarmee weer helemaal opengooiden. Coach Diego Simeone sprak na afloop van een 'perfecte wedstrijd'.

Middenvelder Tiago, maker van de eerste goal tegen Real, zei na afloop dat Simeone voor de juiste strategische aanpak had gekozen, maar de coach schrijft de knappe prestatie volledig op het conto van zijn spelers. "Die zijn het belangrijkst", aldus de Argentijn. "De uitvoering was perfect. We hebben goed gebruik gemaakt van de flanken en verdedigden prima. Ik moet de spelers bedanken."

Simeone mag dankzij de ruime zege nog hoop koesteren op prolongatie van de landstitel. "We speelden zeer goed en dat wordt gewaardeerd door de fans. Het is mooi om te zien dat zij trots zij op de spelers", aldus de trainer, die zelf ook trots is op zijn team. "De jongens zijn nooit tevreden, ik vind het moeilijk om keuzes te maken. Ze trainen erg sterk, zoals ze ook in de wedstrijd spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen