Alflen: "FC Utrecht raakt niet snel meer in de war"

Ger
13 maart 2015, 13:45

Trainer Robby Alflen van FC Utrecht leeft vol vertrouwen toe naar het uitduel met SC Cambuur. De Domstedelingen gaven afgelopen zondag het publiek waar voor hun geld tegen AZ (6-2). In de voorhoede steelt bovendien Sébastien Haller de show. De Fransman scoorde zeven keer in negen wedstrijden.

"Seb is hot", beseft ook trainer Robby Alflen op de website van zijn werkgever. "Hij is blij, natuurlijk. Maar blijft wel rustig onder de situatie. Hij is er niet door veranderd. Seb maakt een goede ontwikkeling door. Tijdens zijn eerste dagen zagen we al bij momenten zijn kwaliteiten. Maar regelmatig ook níet. Nu is dat juist andersom. Hij doet iets met de dingen die we hem aangeven. Het zijn van een aanspeelpunt, ook daarin heeft hij de afgelopen weken enorme stappen gemaakt."

FC Utrecht is al vier duels zonder nederlaag, terwijl Cambuur de voorbije speelronde een pak rammel kreeg bij PEC Zwolle (6-1). "Ze hebben afgelopen weekend een tikkie gehad. Goed, daar kunnen ze een keer tegenaan lopen. Ze doen het verder uitstekend", weet Alflen. "Hier, in Utrecht, is er meer druk dan in Leeuwarden. Bij ons leeft het gevoel dat we meer willen. We hebben zelfvertrouwen, zijn stabiel. Als het even niet loopt zoals we willen, raken we niet snel meer in de war."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen