Feyenoord zonder Boëtius en Kazim-Richards

Ger
13 maart 2015, 14:11

Feyenoord staat zondag op papier voor een eenvoudige opdracht. De Rotterdammers gaan deze speelronde op bezoek bij FC Dordrecht, de hekkensluiter van de Eredivisie. Toch is trainer Fred Rutten op zijn hoede voor de komende tegenstander.

"Dat komt ook doordat dit een kleine derby is. Daarin spelen vaak andere dingen mee dan in andere wedstrijden", aldus Rutten op de website van Feyenoord. "Ook daarom benaderen wij deze wedstrijd zoals elke andere. We gaan naar Dordrecht om daar drie punten te pakken." Dat zal moeten gebeuren zonder Jean-Paul Boëtius, die afgelopen maandag geblesseerd raakte bij Jong Feyenoord/Excelsior. Ook Colin Kazim-Richards is wegens een hamstringkwetsuur nog niet inzetbaar.

Rutten kan tegen FC Dordrecht wel weer een beroep doen op Miquel Nelom. De verdediger trainde de afgelopen dagen alweer volledig mee met de selectie. Hij moest de afgelopen thuiswedstrijd tegen NAC Breda (3-0 zege) nog aan zich voorbij laten gaan. "Ons spel zag er toen misschien niet heel sprankelend uit, maar zeker over de tweede helft was ik wel tevreden", blikt Rutten terug op de overwinning. "Toen zag ik weer de rust in het elftal die ik graag wil zien bij ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen