Vermaelen meldt zich na maanden weer op trainingsveld

25 maart 2015, 18:13

Er is licht aan het eind van de tunnel te zien voor Thomas Vermaelen. Voor het eerst sinds zijn operatie, half december, stond de Belg woensdag op het trainingsveld bij FC Barcelona. Als een terugslag de komende periode uitblijft, kan hij volgende maand mogelijk eindelijk zijn debuut maken voor de club.

FC Barcelona nam Vermaelen afgelopen zomer over van Arsenal, met de transfer was een kleine twintig miljoen euro gemoeid. Het bleek een kat in de zak voor Barça, want de 29-jarige Vermaelen heeft wegens hamstringklachten het hele seizoen nog niet kunnen spelen. Nu lijkt hij eindelijk op de goede weg te zijn. "Thomas Vermaelen heeft delen van de training volledig mee kunnen doen", meldt de Catalaanse club.

Vermaelen gaf onlangs via een verklaring op Facebook tekst en uitleg bij zijn lange herstelperiode. "Ik heb de afgelopen maanden gemerkt dat er heel veel onjuiste informatie over mij in de media verschenen is. Alles verloopt volgens plan. Ik zit nog altijd op schema om in april weer bij de ploeg aan te sluiten en kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van FC Barcelona", liet de oud-speler van Ajax en RKC Waalwijk weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen