Inzaghi over Milan: "Het is zwaar, maar ook bevredigend"

8 april 2015, 19:04

Filippo Inzaghi kent een uiterst moeizaam debuutjaar als hoofdtrainer van AC Milan en geeft toe dat hij met een 'zware klus' bezig is. Desondanks vindt hij zijn baan 'bevredigend'. Dat heeft de coach van de Rossoneri woensdag bij een boekpresentatie gezegd.

"Ik sta hier naast San Siro, mijn magische stadion", sprak Inzaghi tegen Italiaanse media. "Ik heb hier als speler prachtige momenten gehad, maar het is wel anders om hier als trainer werkzaam te zijn. Het is zwaar, maar wel bevredigend. Ik hoop dat ik de fans iets moois kan geven aan het einde van het seizoen. We werken eraan om terug te keren in Europa", aldus Pippo. "Ik ben ervan overtuigd dat we snel weer zullen staan waar we horen", stelt Inzaghi, die momenteel in de Serie A achtste staat met Milan.

De laatste tijd hangen er spandoeken met tektsten als 'Red Milan' in het stadion, waarmee vriendelijk doch dringend aan clubeigenaar Silvio Berlusconi wordt verzocht om de club te verkopen. De Curva Sud, de harde kern van Milan, roept de fans op om voor de wedstrijd tegen Sampdoria weer banners mee te nemen.

Naar verluidt onderhandelt Berlusconi met Thaise en Chinese investeerders over een verkoop van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen