Demmers gaf GAE opdrachten: "Niet gescoord uit corner"

24 juni 2015, 23:30

Go Ahead Eagles is de voorbereiding op het nieuwe seizoen voortvarend begonnen. Tegen de amateurs van sv Terwolde noteerde de Jupiler League-club een 18-0 overwinning. Toch was trainer Dennis Demmers niet helemaal tevreden, hij had zijn team namelijk drie speciale opdrachten gegeven voor het duel met de amateurs.

"Natuurlijk is een wedstrijd als deze bedoeld voor het publiek, maar we zitten ook vlak voor de Europa League", licht hij toe op de clubsite. "De opdrachten per team per helft waren: de tegenstander mocht de bal niet vaker dan drie keer raken, er moest tenminste acht keer worden gescoord en een doelpunt moest komen uit een hoekschop. Voor rust werd dat gehaald, na de pauze scoorden we niet uit een corner. Maar er werden wel tien goals gemaakt. Ik ben tevreden, zeker omdat we al een zware training in de benen hadden."

Volgende week staat het thuisduel met het Hongaarse Ferencváros op het menu. Dat duel wordt gespeeld in het kader van de kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen