Dijks terug bij Ajax: "Lang traject met mooi eindresultaat"

Ger
24 juni 2015, 10:48

Mitchell Dijks speelt komend seizoen definitief weer voor Ajax. De Amsterdammers hebben met Willem II een akkoord bereikt over de transfer. Ajax stuurde de vleugelverdediger vorig seizoen nog weg, maar in Tilburg wist hij de technische leiding van de hoofdstedelingen alsnog te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Als onderdeel van de transfer vertrekken aanvallers Richairo Zivkovic en Lesly de Sa en verdediger Ruben Ligeon op huurbasis naar Willem II. Naast deze spelers ontvangen de Tricolores ook een transfersom voor de linksback, die eerder nog in verband werd gebracht met Feyenoord. Ajax had bij de verkoop van Dijks aan Willem II een terugkoopoptie bedongen en daar maakt de club van trainer Frank de Boer nu gebruik van.

"Het was een lang traject maar met een mooi eindresultaat voor ons waarin we een goede balans hebben kunnen vinden in de sportieve en financiële belangen voor Willem II", zegt technisch manager Carlos Aalbers op de clubwebsite. "We zijn erg blij dat we deze drie spelers kunnen toevoegen aan de selectie en dat Mitchell Dijks ons platform heeft benut om weer een volgende stap in zijn carrière te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen