Rayhi (20) staat voor transfervrij vertrek bij PSV

12 juni 2015, 10:36
Foto: © ProShots

Mohamed Rayhi vertrekt komende zomer bij PSV, zonder dat de Eindhovenaren ook maar een cent aan de jonge aanvaller te verdienen. De geboren Eindhovenaar kiest ervoor om op transfervrije basis te vertrekken bij de kampioen van Nederland, ook al kon hij bijtekenen.

Dat heeft Irchandly Bazoer, de zaakwaarnemer van de jonge aanvaller, bevestigd tegenover Voetbal International. Het talent wist de afgelopen seizoenen niet door te breken in de hoofdmacht van PSV en zag daarom onvoldoende perspectief voor een langer verblijf bij de landskampioen.

Rayhi werd dit seizoen geplaagd door blessureleed. Hij raakte tegen het einde van de competitie aan weer fit, maar maakte nooit zijn eredivisiedebuut in het eerste. De aanvaller speelde steevast voor Jong PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen