Seedorf niet langer op eenzame hoogte in CL-historie

7 juni 2015, 09:37
Seedorf niet langer op eenzame hoogte in CL-historie

Jarenlang was Clarence Seedorf de enige speler ter wereld met vier Champions League-titels achter zijn naam, maar door het succes van FC Barcelona heeft de Nederlander gezelschap gekregen bovenaan het lijstje met meest succesvolle spelers in het miljoenenbal. Ten koste van Juventus wonnen zaterdag ook Barça-spelers Xavi, Andrés Iniesta, Gerard Piqué en Lionel Messi hun vierde Champions League.

Xavi, Iniesta en Messi wonnen al hun Champions League-titels met FC Barcelona, in achtereenvolgens 2006, 2009, 2011 en nu dus 2015. Piqué boekte één succes als speler van Manchester United, daarna sloot hij aan bij FC Barcelona en won hij de trofee nog drie keer. Seedorf wist de Champions League met drie verschillende clubs te winnen, namelijk Ajax (1995), Real Madrid (1998) en AC Milan (2003 en 2007).

FC Barcelona won zaterdagavond in de Champions League-finale met 3-1 van Juventus.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen