Trainer Mihajlovic zegt 'vaarwel' tegen Sampdoria

1 juni 2015, 11:40

Sampdoria moet op zoek naar een nieuwe trainer. Sinisa Mihajlovic heeft maandag in een open brief op de officiële website van de club uit Genua bevestigd dat hij komende zomer de deur van het Stadio Luigi Ferraris achter zich dicht trekt.

"Beste Sampdoria-fans, het moeilijkste moment is aangebroken voor mij: het is tijd om vaarwel te zeggen", schrijft Mihajlovic. "Ik ben trots op het werk dat ik hier heb geleverd en volgens mij kunnen de club en fans dat ook zijn. Het zou makkelijk zijn om hier te blijven, ik weet dat ik gewaardeerd word door de club en fans. Maar ik denk dat het niet eerlijk zou zijn ten opzichte van mijn persoonlijke groei en wellicht ook niet voor de ontwikkeling van het elftal. Ik heb mijzelf een doel gesteld en deze heb ik bereikt. Nu ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging."

Mihajlovic was twee jaar trainer van Sampdoria. De ploeg eindigde dit seizoen als zevende in de Serie A, maar mag mogelijk toch Europees voetbal spelen. De nummer zes, uitgerekend aartsrivaal Genoa, heeft namelijk geen UEFA-licentie ontvangen voor komend seizoen. Genoa is echter in beroep gegaan tegen die beslissing.

Mihajlovic wordt naar verluidt de nieuwe coach van Napoli. Rafael Benitez maakte vorige week bekend te vertrekken uit het Stadio San Paolo en is op weg naar Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen