'Di Maria is al rond met Paris Saint Germain'

14 juli 2015, 11:14

Het verblijf van Angel di Maria bij Manchester United lijkt beperkt te blijven tot één seizoen. De Argentijnse vleugelspeler heeft overeenstemming bereikt met Paris Saint Germain, waar hij voor vijf jaar kan tekenen. Een akkoord tussen beide clubs is ook aanstaande, meldt Le Parisien dinsdag.

Di Maria werd een jaar geleden door manager Louis van Gaal naar Old Trafford gehaald, de Engelse club legde maar liefst 75 miljoen euro voor hem op tafel. De Argentijn begon goed in Manchester, maar verloor in de loop van het seizoen zijn basisplaats. Paris Saint Germain zou nu bereid zijn om een bedrag van tussen de zestig en 65 miljoen euro te betalen voor de flankspeler, die met Argentinië de afgelopen twaalf maanden de finales van het WK en de Copa América verloor. De transfer kan snel worden afgerond, denkt de Franse krant.

Manchester United en Paris Saint Germain zouden ook in gesprek zijn over mogelijke transfers van Ezequiel Lavezzi en Javier Pastore, twee spelers die op het verlanglijstje van de Engelse club staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen