FC Eindhoven gaat weer voor plek bij eerste vijf

8 juli 2015, 09:20

FC Eindhoven was vorig seizoen de revelatie van de Jupiler League, het eindigde op een tweede plaats. Een gevolg daarvan is dat veel spelers hogerop gegaan zijn en dus wordt het voor de nieuwe coach Mitchell van der Gaag een hele klus om de prestatie komend jaar te benaderen, maar hij heeft goede hoop.

Ondanks het vertrek van een handvol sterkhouders durft Van der Gaag de lat hoog te leggen. Dat het niet mee zal vallen om de prestaties van vorig seizoen te evenaren, deert de trainer niet. "We kunnen dat niet als een last ervaren. Het gaat er om dat je het als een uitdaging ziet. Dat geldt ook voor de nieuwe jongens. De doelstelling is hetzelfde als vorig jaar en dat is bij de eerste vijf eindigen", zegt hij bij Omroep Brabant.

Van der Gaag bouwt met de clubleiding aan een nieuwe ploeg. "Je bent vijf basisspelers kwijt en dat heeft natuurlijk zijn weerslag op de ploeg. Er komen nieuwe jongens voor terug, jongens die graag voor Eindhoven willen spelen. Ze zullen even moeten wennen. Maar we proberen op dezelfde manier verder te gaan."

Onder meer Joey Sleegers (Feyenoord) en Branco van der Boomen (sc Heerenveen) zijn vertrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen