'Feyenoord gaat toch voor Kramer, Te Vrede ruilmiddel'

31 juli 2015, 07:25

Michiel Kramer wordt mogelijk toch de nieuwe spits van Feyenoord. Hoewel eerder deze zomer naar buiten kwam dat niet iedereen in Rotterdam-Zuid overtuigd is van zijn kwaliteiten, schrijft AD Sportwereld vrijdag dat de club een poging gaat wagen om Kramer binnen te halen. Mitchell te Vrede, op een zijspoor beland, zou kunnen worden betrokken bij de deal. Hij kan dan de omgekeerde weg bewandelen, richting Den Haag.

De 26-jarige Kramer beleefde vorig seizoen zijn doorbraak in de Eredivisie door zeventien keer te scoren en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag voor Feyenoord wil spelen. Eerder deze zomer koos hij voor een lucratief avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten, maar deze transfer ging niet door omdat de betreffende club (SC Baniyas) niet aan zijn financiële verplichtingen ten opzichte van ADO Den Haag voldeed.

Te Vrede, die door Feyenoord al ruilmiddel naar voren geschoven wordt, kende vorig jaar een uitstekende start van het seizoen. Naarmate het seizoen vorderde kwam hij echter steeds minder aan spelen toe.

Naar verluidt wil ADO Den Haag ongeveer twee tot drie miljoen euro ontvangen voor Kramer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen