NEC'er Alireza mogelijke vervanger Berghuis bij AZ

15 juli 2015, 17:46

Er is sprake van concrete belangstelling van Watford voor Steven Berghuis. Mocht de smaakmaker van AZ inderdaad naar Engeland verkassen, dan lijken de Alkmaarders bij NEC aan te gaan kloppen voor Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër staat op het lijstje van eventuele vervangers van Berghuis.

"Alireza staat bij ons op een lijstje voor als er een buitenspeler vertrekt", geeft directeur voetbalzaken Earnest Stewart toe in gesprek met FOX Sports. AZ wacht wel eerst af hoe het zal aflopen met Berghuis. "Steven is nog niet definitief weg. Het klopt dat er vanmorgen contact is geweest via zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.), maar er is zeker nog geen deal. Ik verwacht ook vandaag nog geen overeenkomst", aldus Stewart.

NEC wil Jahanbakhsh graag verkopen, aangezien de international van Iran volgend jaar zomer uit contract loopt in Nijmegen. "Ik blijf dit seizoen graag bij NEC, maar ik weet dat de club nog wat geld aan me wil verdienen", reageert Alireza zelf. "Er is concrete interesse van twee Nederlandse clubs.", bekende hij.

Naar verluidt heeft Watford ongeveer 5 miljoen euro over voor Berghuis. Daar lijkt AZ wel genoegen mee te nemen, maar diverse leden van de raad van commissarissen moeten zich er nog over buigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen