'PSV-doelwit' Reyes tekent bij Moyes in Baskenland

14 juli 2015, 14:16
Foto: © ProShots

Mocht PSV de naam van Diego Reyes nog ergens op een lijstje hebben staan, dan kan deze per direct worden doorgestreept. De Mexicaanse verdediger heeft een getekend bij Real Sociedad, de ploeg van manager David Moyes. Hij wordt voor één jaar gehuurd van FC Porto, zonder optie tot koop.

Reyes werd een jaar geleden voor het eerst genoemd als mogelijke aanwinst van PSV, maar bleef toen toch bij FC Porto. Ook deze zomer ging de naam van de Mexicaan rond in Eindhoven, de 22-jarige verdediger gold als mogelijke opvolger van Karim Rekik. Ook zijn landgenoot Hector Moreno werd genoemd in dat verband. Reyes en Moreno waren in 2014 allebei met de nationale ploeg van Mexico actief op het WK in Brazilië.

FC Porto plukte Reyes in januari 2013 voor zeven miljoen euro weg bij het Mexicaanse América.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen