PSV wil selectie behouden: "Maar we zijn nog niet klaar"

15 juli 2015, 22:20

Het was voor PSV een roerige periode, met veel activiteiten op de transfermarkt. Er werd afscheid genomen van een aantal sterkhouders, maar daar werd razendsnel op geanticipeerd met de komst van meerdere spelers. De transferstorm in Eindhoven lijkt nu weer te gaan liggen. "Maar we zijn nog niet klaar."

De komst van Pereiro had veel voeten in de aarde, waardoor er een zucht van opluchting te horen is bij PSV. "Het is een heel erg lastige klus geweest met heel veel onverwachte wendingen, maar met een goed eind", zegt technisch manager Marcel Brands tegen Omroep Brabant. De transfer van de Uruguayaan dreigde meerdere keren af te ketsen. "Als je in een speler gelooft, is dat het belangrijkste. We willen die jongen graag hebben, dan moet je je eigen gevoel nog even aan de kant zetten. Rationeel zeg je; ik stop ermee. Aan de andere kant weet je dat die jongen goed in elkaar zit. Hij wil zo graag en daar doe je ook je uiterste best voor."

Brands zag Abel Tamata, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Karim Rekik, Mohamed Rayhi, Oscar Hiljemark en Przemyslaw Tyton al vertrekken, maar hoopt de selectie verder intact te houden. "Er hoeft wat ons betreft niemand meer weg. Als Marcel (Ritzmaier, red.) echt zelf weg wil, dan moeten we daar over nadenken maar wat mij betreft niet", aldus de beleidsmaker van PSV.

De Eindhovense club gaat misschien nog wel werk maken van de komst van Ibrahim Afellay. Het kind van de club wordt in het Philips Stadion in ieder geval met open armen ontvangen. "Daar hebben we nooit een geheim van gemaakt. Maar of het tot een transfer komt, daar kan ik niks over zeggen. We zijn in ieder geval nog niet klaar."

PSV won woensdagavond met 2-0 van Olympique Lyon, dankzij twee goals van Jürgen Locadia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen