Bruma laat zich dit keer niet provoceren: "Weet ik zeker"

30 augustus 2015, 10:57

Twee seizoenen geleden liet Jeffrey Bruma zich tijdens de topper tussen PSV en Feyenoord provoceren. Bij een opstootje tijdens de onderlinge confrontatie in De Kuip (3-1 verlies) werd de verdediger uitgedaagd door Joris Mathijsen, bij wie Bruma later verhaal ging halen in de catacomben. In de wedstrijd zelf kreeg de PSV'er een rode kaart, waarna hij een obsceen gebaar (foto) maakte richting het Feyenoord-publiek. Bruma heeft ervan geleerd, verzekert hij.

"Dat gaat me niet meer overkomen", zegt Bruma in gesprek met de NOS over de provocaties en zijn gedrag in de topper van twee jaar terug. Hij herinnert zich het nog goed. "Dat was niet slim", weet de PSV-verdediger. Hij zal zich zondagmiddag niet uit de tent laten lokken door spelers van Feyenoord. "Dat weet ik zeker."

Bruma heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en dat heeft hem volwassener gemaakt, zo geeft hij aan. "Ik voel me rustiger en straal dat ook uit. Dat zie je ook op het veld. Het heeft met volwassenheid te maken, leren van het verleden en met een groot zelfvertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen