Cocu baalt van puntenverlies: "Mag nooit gebeuren"

12 augustus 2015, 00:25

Landskampioen PSV opende het seizoen dinsdag met een gelijkspel tegen ADO Den Haag. In het Kyocera Stadion kwam de ploeg uit Eindhoven twee keer op voorsprong, via Adam Maher en Luuk de Jong, maar beide keren wist ADO langszij te komen. De tweede gelijkmaker viel diep in blessuretijd en werd gemaakt door Martin Hansen, de keeper van de thuisclub. Coach Phillip Cocu van PSV baalt flink.

Op de website van PSV analyseert Cocu het duel: "Ik vond dat we sterk begonnen. We waren sterk, scherp, hadden diepgang en ook kansen. Het ontbrak alleen aan het afwerken. Daardoor bleef het de hele wedstrijd een echte wedstrijd. ADO was fel en sterk, maar als we in het begin weglopen, heb je daar geen last van."

Dat zijn ploeg vervolgens tot tweemaal toe een voorsprong niet vast wist te houden, stoort de voormalig middenvelder. "Het mag nooit gebeuren dat je de alertheid na een voorsprong verliest. Dat gebeurde helaas wel. Vooral na de 0-1. Dat moet een les zijn. Aan de andere kant heb ik ook positieve dingen gezien. Ik vond dat de nieuwe jongens zich goed profileerden. Op die weg zullen we moeten doorgaan."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen