De Boer kan in return bouwen op Cillessen en Fischer

3 augustus 2015, 14:53

In aanloop naar de heenwedstrijd tegen Rapid Wien in de derde voorronde van de Champions League was de fysieke gesteldheid van Jasper Cillessen nog een punt van zorg, maar de doelman van Ajax heeft aan de vooravond van de return tegen de Oostenrijkse club geen klachten meer. De Groesbeker heeft zelf op de persconferentie laten weten dat hij pijnvrij is.

Cillessen trainde maandag voor de eerste keer weer zonder last. "Ik heb vandaag voor het eerst pijnvrij kunnen trainen. Laten we hopen dat het morgen weer goed voelt", sprak de goalie van Ajax op de persbijeenkomst voor deel twee van het tweeluik met Rapid. Hij had de afgelopen weken last van zijn kuit.

Niet alleen met Cillessen gaat het goed. Ook Viktor Fischer is aan de betere hand, zei Ajax-coach Frank de Boer. "Viktor zou zestig minuten zeker aankunnen. Hij is bereid om te beginnen, maar dat is hij eigenlijk altijd", glimlacht De Boer, die nog niet kan beschikken over Amin Younes. De Duitse vleugelaanvaller werkt nog individueel aan zijn herstel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen