Kargbo: "Ze geven gewoon een Afrikaan de schuld"

26 augustus 2015, 09:48

Ibrahim Kargbo kiest in Voetbal International de aanval. De verdediger werd in De Volkskrant neergezet als spil in een matchfixingschandaal bij zijn toenmalige club Willem II en sprak onlangs met de integriteitseenheid van de KNVB, maar dat leverde volgens hem niets op. Hij houdt vol onschuldig te zijn.

"Ze konden mij niet duidelijk maken waarop ze hun verdenkingen baseerden. Na een uur kon ik weer gaan", zegt hij in het voetbalblad over zijn gesprek met de KNVB. De Volkskrant zou bewijs hebben dat Kargbo per mail contact had met matchfixers in Singapore. "Iedereen kan toegang hebben gehad tot mijn account", verdedigt Kargbo zich. "De mail stond niet in de krant, de KNVB kon hem ook niet laten zien. Maar op Wikipedia staat nu wel dat Ibrahim Kargbo een matchfixer is. Mijn carrière is kapot. Ik ben er klaar mee dat iedereen alleen maar shit over mij uitstort. Het is allemaal wel heel makkelijk. Ze geven gewoon een Afrikaan de schuld."

De 33-jarige Kargbo speelde tussen 2006 en 2010 voor Willem II en droeg in die periode ook enige tijd de aanvoerdersband. Na zijn vertrek uit Tilburg speelde hij in Azerbeidzjan, België en Portugal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen