Knal van Coutinho bezorgt Liverpool benauwde zege

9 augustus 2015, 18:57   Bijgewerkt: 9 augustus 2015, 20:32

Liverpool is het nieuwe seizoen in de Premier League begonnen met een benauwde zege. De ploeg van manager Brendan Rodgers zegevierde zondag door een laat doelpunt van Philippe Coutinho met 0-1 bij Stoke City, waar het in de laatste speelronde van de afgelopen jaargang nog met 6-1 had verloren.

Liverpool spendeerde deze zomer meer dan 100 miljoen euro aan vers bloed voor de selectie, al stond daar ook het vertrek van Raheem Sterling voor ruim 60 miljoen euro naar Manchester City tegenover. Maar zondag was in het Britannia Stadium van Stoke City maar weinig te merken van de investeringen van The Reds. De thuisploeg bleef relatief eenvoudig overeind, Liverpool kwam amper tot uitgespeelde kansen.

Uiteindelijk gingen de drie punten wel mee naar Anfield. Coutinho besloot vier minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd van een meter of 25 eens uit te halen en verschalkte Stoke City-keeper Jack Butland. De sluitpost kreeg nog wel zijn vingertoppen tegen het leder, maar het was onvoldoende om deze te keren. Bij Stoke City hadden Erik Pieters, Ibrahim Afellay en Marco van Ginkel alle drie een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen