Olaitan stevent af op basisplaats bij FC Twente

14 augustus 2015, 12:44

Michael Olaitan is speelgerechtigd en start in de basis bij FC Twente in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat laat coach Alfred Schreuder in aanloop naar het eerste thuisduel van het seizoen weten. "We hebben hem niet voor niets gehaald. Er is een grote kans dat hij in de basis zal starten", citeert RTV Oost hem.

Tegen FC Groningen ontbrak de van Olympiakos gehuurde Olaitan midweeks nog, het papierwerk rond zijn overgang was toen nog niet afgerond. Inmiddels is alles op orde en mag hij spelen. Een tweede meevaller voor Schreuder is dat ook Renato Tapia de wedstrijd tegen ADO haalt. "Ook Tapia is goed uit de wedstrijd gekomen. Hij traint vanmiddag mee en ik verwacht dat hij kan spelen", luidt het goede nieuws vanuit Enschede.

Schreuder rekent op een driepunter tegen ADO. "Thuis tegen ADO moeten we gewoon winnen. Aanvallend zullen we dan wel beter voor de dag moeten komen. Dat was afgelopen woensdag tegen FC Groningen nog niet goed. In thuiswedstrijden moeten we meer het spel maken. Ik heb er wel een goed gevoel over."

Tegenstander ADO begon het seizoen met een knap 2-2 gelijkspel tegen kampioen PSV. Doelman Martin Hansen maakte in blessuretijd op miraculeuze wijze de gelijkmaker. "Dat was absoluut onwerkelijk", zegt Schreuder. "Als hij weer meegaat naar voren, weten we in ieder geval dat we hem moeten afstoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen