'Roda JC en De Graafschap vechten om goaltjesdief'

25 augustus 2015, 08:30

Cas Peters zit na zijn mislukte avontuur in Portugal zonder club en lijkt zijn carrière te gaan vervolgen in de Eredivisie. Zowel Roda JC Kerkrade als De Graafschap is in de race om de aanvaller te strikken. Dat meldt Voetbal International op haar website.

De 22-jarige Peters zag zijn avontuur bij Nacional Madeira in rook opgaan, omdat de Portugese club niet aan haar financiële verplichtingen kon voldoen. De aanvaller mocht wel blijven, maar moest dan wel genoegen nemen met minder salaris. Omdat Peters nog niet ingeschreven stond bij de Portugese voetbalbond en nog niet zijn officiële debuut gemaakt had, kon hij transfervrij vertrekken.

In het afgelopen seizoen stond Peters flink in de spotlights in de Jupiler League. De Oldenzaler was maar liefst 23 keer trefzeker voor FC Emmen. Nu lijkt hij dus aan de slag te gaan in de Eredivisie. Roda JC zou de beste papieren hebben, maar heeft met De Graafschap dus concurrentie.

Als het De Graafschap niet lukt om Peters te halen, dan geldt de bij Zulte Waregem op een zijspoor geraakte Glynor Plet (28) als een alternatief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen