Guardiola kent 'veelzeggende statistieken' Olympiakos

15 september 2015, 18:22

Voor Bayern München begint de Champions League dit seizoen in Griekenland. De recordkampioen van Duitsland trapt het miljoenenbal woensdag af met een uitwedstrijd tegen Olympiakos. Coach Josep Guardiola is op zijn hoede voor de Griekse kampioen.

"Olympiakos heeft een aantal goede spelers, onder wie Alejandro Domínguez en Esteban Cambiasso", aldus Guardiola op de UEFA-website. "Ze zijn ook defensief heel sterk. Ze hebben hun laatste zes thuiswedstrijden in de Champions League gewonnen. Dat zegt veel. Alle ploegen in de Champions League zijn sterk. We weten dat Olympiakos een heel goede club is, met een mooie staat van dienst. Ik heb ze uitgebreid bestudeerd."

"Ons doel is om morgen een goede wedstrijd te spelen en goed te beginnen aan ons seizoen", vervolgt Guardiola. "In mijn eerste jaar bij Bayern haalden we de halve finales in de Champions League, net als in het tweede seizoen. We verloren toen van Barcelona, al speelden we volgens mij niet slecht. Dit is ons derde jaar, we gaan ons best doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen