Heracles wil goede serie doorzetten tegen 'zoekend' AZ

25 september 2015, 15:19

Heracles Almelo is na zes speelronden de grote verrassing van de Eredivisie. De Almeloërs zijn op de ranglijst terug te vinden op de tweede plaats en willen dit graag zo lang mogelijk zou houden. De nuchtere trainer John Stegeman hoopt dan ook dat er zaterdagavond een mooi resultaat geboekt wordt in de uitwedstrijd tegen AZ. Hij moet het in Alkmaar nog steeds zonder de geblesseerde Dario Vujicevic (lies) en Bas Sibum (knie) doen.

Midweeks bekerde Heracles ternauwernood door ten koste van Vitesse (4-1 na verlenging), maar het was wel een slijtageslag. "Ik begreep gisteren (donderdag, red.) van de medische staf dat iedereen redelijk uit de wedstrijd tegen AZ is gekomen", zegt Stegeman op de clubwebsite. "Maar de tweede dag na de wedstrijd, vandaag dus, is de belangrijkste in het herstelproces. De wedstrijden volgen zich nu in rap tempo op. De vraag is hoe snel het team herstelt. We hebben 120 minuten in de benen, maar dat mag geen excuus zijn. Een profvoetballer hoort drie wedstrijden in de week te kunnen spelen."

Stegeman weet dat Heracles op papier een minder elftal dan AZ heeft, maar hoopt dat zijn ploeg door het momentum weer kan stunten. "We gaan er alles aan doen om het AZ moeilijk te maken. AZ heeft goede spelers en veel kwaliteit. Ze zijn nog wat zoekende, al hebben ze woensdag in bekerverband wel overtuigend van VVV gewonnen. Wij willen onze goede serie morgen graag doorzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen