Tannane over interesse Marokko: "Nu is de keuze aan mij"

11 september 2015, 12:43

Oussama Tannane weet nog niet of hij gaat kiezen voor de Nederlandse of Marokkaanse voetbalnationaliteit. De aanvaller van Heracles Almelo debuteerde vorige week in Jong Oranje, maar heeft ook een uitnodiging ontvangen voor de nationale A-ploeg van Marokko. De bal ligt nu bij hem, zegt hij bij RTV Oost.

"Ik heb een belletje met de trainer gehad en hij wil me er heel graag bij hebben. Nu is de keuze aan mij of ik voor Jong Oranje of het nationale elftal van Marokko ga voetballen", aldus de 21-jarige aanvaller. Tannane gaat niet overhaast een knoop doorhakken. "Dat wil ik met m'n groep goed over praten, met m'n familie en m'n zaakwaarnemer en m'n broers natuurlijk. Ik moet kijken waar ik kan voetballen en dat is het belangrijkste."

Volgens De Telegraaf is er ook interesse vanuit Turkije in Tannane, diverse clubs zouden hem in de winterstop willen overnemen. Daar weet de aanvaller, vorige maand vier keer trefzeker tegen Cambuur (1-6), niets van: "Ik weet helemaal niks van Turkije. Ik praat ook niet met mijn zaakwaarnemer, ik zeg over belangstellende club; houd maar lekker voor je. Ik wil lekker gewoon presteren bij Heracles, dat is het belangrijkste."

Tannane is geboren in het Marokkaanse Tétouan, maar woont bijna zijn hele leven in Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen