Van Dijk wil zich bij Southampton in Oranje spelen

Jw
14 september 2015, 18:35

Virgil van Dijk maakte afgelopen weekend een ijzersterke indruk in zijn debuutwedstrijd voor Southampton. De 24-jarige verdediger hield bij zijn kersverse werkgever de nul tegen West Bromwich Albion, waar trainer Ronald Koeman over te spreken was. De oud-speler van FC Groningen hoopt bij Southampton grote stappen te kunnen maken.

Voor Van Dijk is de transfer naar Southampton een droom die uit is gekomen. "Ik heb altijd gezegd dat ik in de Premier League wilde spelen. Daar heb ik twee jaar hard voor gewerkt bij Celtic. Nu wil ik veel wedstrijden in de Premier League spelen en een betere speler worden. Ik ben nog jong, er zit zeker nog rek in", zegt de centrale verdediger, die overkwam voor vijftien miljoen euro, tegen VI.

Virgil van Dijk maakte nog niet zijn debuut voor het Nederlands elftal, hoewel de roep om hem flink is toegenomen in de media. Zelf is de geboren Bredanaar er nuchter onder. "Ik ben nu een paar keer opgeroepen maar heb mijn kans nog niet gehad. Wat kan ik meer dan geduldig wachten? Aan mij om Engeland zó sterk te spelen dat ze in Zeist niet meer om me heen kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen