Vd Brom over Jahanbakhsh: "Ali is wel een apart verhaal"

18 september 2015, 14:45

Coach John van den Brom van AZ heeft goede hoop dat Alireza Jahanbakhsh zondag mee kan spelen in de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. De aanvaller uit Iran reisde niet mee naar Servië voor het duel met Partizan, hij kampte met knieklachten. Inmiddels lijken deze weer verleden tijd te zijn.

Toch houdt Van den Brom nog even een slag om de arm. "Hij kan in ieder geval trainen en dan kunnen we een beslissing nemen of hij kan spelen. Met jongens die van blessures terugkomen moet je altijd voorzichtig zijn. 'Ali' is wel een apart verhaal, dus ik wil het eerst zelf zien", zegt de AZ-coach tegen RTV Noord-Holland.

De AZ-selectie vloog vrijdag terug naar Nederland. "Als we terugkomen gaan we gelijk trainen. Dan weten we hoe iedereen er voor staat. Dat wil je het liefst met eigen ogen zien altijd. De verwachting is dat iedereen mee kan trainen", laat Van den Brom weten. Met FC Groningen treft het zondag een tegenstander die eveneens Europees actief geweest is. De bekerwinnaar ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Olympique Marseille. "Zondag krijg je twee ploegen tegenover elkaar die er allebei gebrand op zijn de boel recht te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen