Veerkrachtig Leicester City blijft op tweede plaats

13 september 2015, 19:07

Leicester City blijft meedraaien in de top van de Engelse Premier League. De ploeg van coach Claudio Ranieri, vooraf gezien als een degradatiekandidaat, boekte zondag voor eigen publiek een 3-2 zege op Aston Villa. Daar was wel een flink staatje veerkracht voor nodig, twintig minuten voor tijd leidde Aston Villa nog met 0-2 in het King Power Stadium.

Jack Grealish opende in de 39ste minuut de score in Leicester en Carles Gil tekende na ruim een uur spelen voor de 0-2 namens Aston Villa, waar Leandro Bacuna in de basis stond. Leicester City gaf echter niet op en kwam in de 72ste minuut via de Belg Ritchie De Laet terug in de partij. Jamie Vardy herstelde tien minuten later het evenwicht, Nathan Dyer bracht het thuispubliek in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd in extase. Op aangeven van Riyad Mahrez legde hij de eindscore vast op 3-2.

Met elf punten uit vijf wedstrijden staat Leicester City keurig tweede in de Premier League, op vier punten van de nog foutloze leider Manchester City. Aston Villa bezet met vier punten de vijftiende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen