Cocu spaart niemand tijdens bezoek aan Vijverberg

30 oktober 2015, 14:16

Als PSV dit seizoen nog iets wil in de Champions League, moet het dinsdag in eigen huis winnen van VfL Wolfsburg. De belangen zijn groot in dat duel, maar eerst moet de landskampioen in de Eredivisie aantreden tegen De Graafschap. Coach Phillip Cocu neemt ook dat duel uiterst serieus, benadrukt hij.

Cocu eist scherpte van zijn spelers tijdens het bezoek aan de Achterhoekse Vijverberg, zegt hij op de clubsite. "We hebben niet de luxe om al aan de volgende wedstrijd te denken. Ik ben ook absoluut niet bezig met spelers ontzien of sparen. Dat kunnen we ons niet veroorloven. We moeten zaterdag eerst zelf presteren. We mogen er dus zeker niet te makkelijk over denken, want dan gaat het zonder twijfel een lastig duel worden."

De coach weet wat hij van de gepromoveerde thuisploeg, nog altijd zonder overwinning in dit seizoen, kan verwachten. "De Graafschap zal de ruimtes klein maken en opportunistisch spel laten zien. Dat was de afgelopen wedstrijden ook al te zien en is logisch gezien hun positie op de ranglijst", aldus de PSV-trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen