Mourinho kent opdracht Chelsea: "Wedstrijden winnen"

20 oktober 2015, 11:09

José Mourinho weet wat zijn ploeg te doen staat: winnen, winnen en nog eens winnen. Alleen dan kan de ploeg, moeizaam gestart in de Premier League en Champions League, nog iets maken van het seizoen.

In de nationale competitie boekte Chelsea afgelopen weekend pas zijn derde zege van het seizoen en staat het nog altijd in de middenmoot, in de Champions League is de ploeg na één zege en één nederlaag terug te vinden op de derde plek in de groep. "Het belangrijkste is nu om onze resultaten te veranderen", zegt Mourinho in aanloop naar de derde CL-groepswedstrijd van het seizoen, in Oekraïne tegen Dinamo Kiev.

"Zowel in de Premier League als de Champions League moeten we wedstrijden winnen. In de CL hebben we punten nodig om de volgende ronde te halen. Ja, het klopt dat het seizoen teleurstellend gestart zijn en te veel wedstrijden hebben verloren. Maar ik hoop dat we onszelf verbeteren, zowel qua spel als qua resultaat." Dat Chelsea in Engeland al tien punten achterstand heeft op koploper Manchester City, zegt Mourinho weinig. "We kijken niet naar het feit hoe ver we achter liggen. We willen gewoon de volgende wedstrijd winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen