Mourinho vindt puntje in Oekraïne prima resultaat

21 oktober 2015, 08:55

Zijn ploeg won niet, maar Chelsea-manager José Mourinho is niet ontevreden over de Champions League-uitwedstrijd tegen Dinamo Kiev. In Oekraïne bleef het 0-0 en door dat resultaat houdt Chelsea volop zicht op een plek bij de laatste zestien van het miljoenenbal.

"Ik zie progressie", zegt Mourinho over het optreden van zijn ploeg in Oekraïne. "We hebben twee keer het houtwerk geraakt en defensief solide gespeeld, tegen een gevaarlijke ploeg. Een nederlaag hier zou heel slecht voor ons zijn geweest. Maar we hebben een prima prestatie geleverd en de wedstrijd zeventig of 75 minuten lang gecontroleerd. We hadden het initiatief, de kansen en de schoten tegen de paal...eigenlijk alles behalve doelpunten."

"En hoewel we de betere kansen hebben gehad, vind ik dit een acceptabel resultaat. Het zorgt ervoor dat we een prima uitgangspositie hebben, want we spelen de volgende speelronde thuis tegen Dinamo. Bovendien moeten Kiev en Porto nog tegen elkaar, wat betekent dat één van die teams punten gaat verspelen", rekent Mourinho. Chelsea staat derde met vier punten, Kiev en Porto hebben er respectievelijk vijf en zeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen