Pittig programma voor Feyenoord: "Meetmomenten"

23 oktober 2015, 14:08

Er is een belangrijke periode aangebroken voor Feyenoord. Komende zondag wordt met een thuiswedstrijd tegen AZ het startschot voor een serie met interessante duels gegeven. Hierna spelen de Rotterdammers tot twee keer toe tegen Ajax, met tussendoor een uitduel met ADO Den Haag. "Een mooi vooruitzicht", vindt coach Giovanni van Bronckhorst.

"Het zijn meetmomenten waarop we als ploeg kunnen laten zien waar we staan. Onze volle focus ligt nu eerst op AZ, dat een goed team heeft staan", geeft Van Bronckhorst aan op de officiële clubwebsite. Na de klinkende 2-5 winst in Heerenveen is Feyenoord samen met Ajax de koploper van de Eredivisie. Vorig week was vooral de eerste helft, toen het 0-5 werd, een feest. "De volgende stap die we moeten zetten is dat we ons goede spel de hele wedstrijd volhouden. We zijn bezig aan een goede reeks en willen die zondag voortzetten", aldus Gio.

Terwijl Feyenoord zich in alle rust kon voorbereiden op het duel met AZ, waren de Alkmaarders druk bezig met de Europa League-wedstrijd tegen FC Augsburg (0-1 verlies). "Een voordeel van het moeten missen van Europees voetbal, maar ik had die internationale duels liever wel gespeeld. We hebben vorig seizoen kunnen zien hoe snel de ontwikkeling van de spelers en de club dan kan gaan", stelt Van Bronckhorst.

Rick Karsdorp is vanwege liesklachten een vraagteken, maar Feyenoord heeft met de rechtsachter wel een principeakkoord over een contractverlenging tot medio 2020 bereikt. "Het is goed voor Rick en goed voor Feyenoord. Ik ben blij met de ontwikkeling die hij doormaakt en hoe hij daar zelf mee bezig is. Een speler afkomstig uit de eigen jeugdopleiding die voor langere tijd bijtekent – dat is natuurlijk hartstikke mooi", besluit Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen