De Jong boos op PSV: "Gaan harde woorden over vallen"

1 november 2015, 09:29

Luuk de Jong kan niet geloven wat er zaterdag op de Vijverberg gebeurde. PSV begon uitstekend aan de wedstrijd tegen de hekkensluiter en voetbalde zich naar een comfortabele 0-3 voorsprong, maar gaf deze marge volledig uit handen. De landskampioen moest uiteindelijk nog diep gaan om de overwinning veilig te stellen.

De Jong vindt het schandalig dat zijn ploeg De Graafschap terug liet komen van 0-3 naar 3-3. "Je mag De Graafschap niet zoveel ruimte geven. Toch laten we het gebeuren. Ik kan er met mijn hoofd niet bij. Ik heb er echt geen woorden voor", verzucht de aanvaller bij Omroep Brabant. "Het was een bizarre wedstrijd. Ongelofelijk dat, met alle respect, De Graafschap na 0-3 nog terugkomt tot 3-3. Ik weet dat het hier op De Vijverberg kan spoken. Maar dat dit in de tweede helft gebeurt, kunnen we onszelf verwijten. Daar gaan nog harde woorden over vallen. We moeten dit analyseren met het team."

Ook teamgenoot Jeffrey Bruma is boos over het opmerkelijke verval van zijn team. "Het was heel slordig, bijna schandalig. In de tweede helft ging het bijna helemaal mis. Schandalig dat we nog bijna punten hebben weggegeven. Dat mag niet. Gelukkig was het tegen De Graafschap en wordt het nog 3-6, maar speel je tegen een sterk team dan is het over en sluiten. Iedereen was boos, we speelden allemaal zwaar onder de maat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen