Man United dankzij Memphis en eigen goal aan kop

21 november 2015, 15:48   Bijgewerkt: 21 november 2015, 17:38

Manchester United heeft de drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Watford FC. De ploeg van Louis van Gaal won met 1-2, na een krankzinnige slotfase. De promovendus maakte vier minuten voor tijd vanaf de strafschopstip de gelijkmaker, waardoor Manchester United op weg leek naar puntenverlies. Door een knullige eigen goal van Watford won de ploeg van Van Gaal echter alsnog. Manchester United is daardoor, in ieder geval voor even, de koploper van de Premier League.

{image[306148][left-half][]}Door blessures van Anthony Martial en Wayne Rooney had Van Gaal tegen Watford weer eens een basisplaats in petto voor Memphis. De Nederlander mocht het in de punt van de aanval laten zien en stelde zijn trainer niet teleur. De aanvaller speelde een uitstekende wedstrijd in de spits en nam de mooiste goal van de middag voor zijn rekening. Hij werkte de bal in de elfde minuut op mooie wijze tegen de touwen, na een heerlijke voorzet van Ander Herrera. Memphis leek daarmee voor de enige treffer van de middag te zorgen, maar in de slotfase ging het toch nog bijna mis voor Man United.

Marcos Rojo, die bij United in de eerste helft de geblesseerde Herrera verving, veroorzaakte in de 86ste minuut een strafschop. Spits Troy Deeney benutte het buitenkansje feilloos en tekende zodoende voor de gelijkmaker. Manchester United leek zich daardoor te moeten neerleggen bij puntenverlies, maar Watford-spits Deeney scoorde na de gelijkmaker ook nog in eigen doel. Hij gleed in extremis een lage voorzet van Bastian Schweinsteiger in het eigen doel en dompelde Vicarage Road daarmee in rouw.

Door de zege gaat Manchester United aan kop in de Premier League, al kunnen Manchester City, Leicester City en Arsenal nog wel langszij komen. City speelt later vanavond thuis tegen Liverpool, Arsenal gaat om 16.00 uur op visite bij West Bromwich Albion. Leicester gaat op bezoek bij Newcastle United. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen