Nijland hoopt op Gronings resultaat in Marseille

24 november 2015, 14:59

FC Groningen heeft in Europa weinig meer om voor te spelen. De ploeg is al uitgeschakeld in de Europa League, maar wil het toernooi wel met opgeheven hoofd verlaten. Donderdag wacht de op papier moeilijkste wedstrijd, uit tegen Olympique Marseille. Vanwege de onrust na de aanslagen in Parijs reizen er geen Groningse supporters mee naar Frankrijk.

Door deze omstandigheden heeft algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland een dubbel gevoel. "Dit wil echter niet zeggen dat er voor ons niets meer op het spel staat", vertelt hij op de clubsite. "In tegendeel. Wij willen met opgeheven hoofd de Europa League verlaten en dit betekent dat we ook tegen favoriet Olympique Marseille, hoe lastig dit ook zal worden, een resultaat willen halen. Daarnaast willen we punten vergaren voor het Nederlands voetbal, met het oog op de Europese ranking van ons land."

Ook kan een club als FC Groningen de financiële vergoeding voor elk punt goed gebruiken. "Dat is niet onbelangrijk, zeker als je ook kosten maakt", aldus Nijland, die zijn club tot nu toe één puntje zag pakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen