Juventus boekt bij Lazio vijfde zege in successie

4 december 2015, 23:05

Na een tegenvallende start van het seizoen is Juventus inmiddels niet meer te stoppen in de Serie A. De regerend kampioen van Italië boekte vrijdag in de uitwedstrijd tegen Lazio een 0-2 overwinning. Het talent Paulo Dybala was de grote man bij Juventus.

Lazio wist van de laatste 21 duels met Juventus in de Serie A er niet één te winnen. Vanavond was in het eigen Stadio Olimpico al snel duidelijk dat aan deze teleurstellende reeks geen einde zou komen. Al in de zevende minuut kwam Juventus op voorsprong in Rome. Lazio-verdediger Santiago Gentiletti werkte de bal met zijn knie in eigen doel, na een voorzet van Paulo Dybala vanaf de linkerkant. Het Argentijnse talent was 25 minuten later zelf op schitterende wijze verantwoordelijk voor de 0-2. Dybala nam de bal aan met zijn borst en volleerde daarna raak van afstand. Lazio had wel meer balbezit dan Juventus, maar wist de schade niet meer te herstellen.

Juventus komt door de winst in punten op gelijke hoogte met nummer vier AS Roma, al gaat die ploeg zaterdag nog op bezoek bij Torino. Lazio staat teleurstellend tiende. De ploeg pakte in de laatste zes wedstrijden slechts één punt. Ricardo Kishna had vanavond een basisplaats tegen Juventus, Edson Braafheid en Wesley Hoedt bleven op de bank, Stefan de Vrij ontbrak vanwege een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen