Mourinho voelt zich na nieuwe zeperd verraden door spelers

Ger
15 december 2015, 07:58

Chelsea slikte maandagavond de negende nederlaag in zestien competitieduels. Op bezoek bij Leicester City werd met 2-1 verloren. De zwalkende titelverdediger staat nu slechts zestiende, één punt boven de degradatiezone. Manager José Mourinho voelt zich in de steek gelaten door zijn spelers, die zijn instructies leken te negeren.

"Ik weet dat een van mijn grootste kwaliteiten het 'lezen' van een wedstrijd is voor mijn spelers. Ik had alles voorbereid voor deze tegenstander. Ik heb mijn spelers de manieren laten weten waarop zij bijna al hun doelpunten maken. En dan scoren ze twee keer op een manier waarvoor ik gewaarschuwd had", baalt Mourinho. "De doelpunten die we incasseerden zijn onaanvaardbaar. Ik voel me verraden in mijn werk."

Ondanks de nieuwe domper wil de Portugees niets weten van een vertrek bij Chelsea. "Vorig seizoen deed ik uitzonderlijk werk en tilde de ploeg naar een hoger niveau, hoger dan wat eigenlijk in deze groep zit. Op dit moment staan we op een positie waar ik me voor schaam, maar ik ga een uitdaging niet uit de weg. En dit is een erg grote uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen