Ook Fiorentina kan Juventus-machine niet stoppen

Jw
13 december 2015, 22:52   Bijgewerkt: 13 december 2015, 22:59

Het duurde even dit seizoen, maar Juventus doet weer mee in de top van de Serie A. De Oude Dame was zondagavond met 3-1 te sterk voor Fiorentina, waarmee het een grote test doorstaat. De club uit Florence, die tweede staat in de competitie, werd in de slotfase opzij gezet. Het was alweer de zesde overwinning op rij voor Juventus, dat de vierde plaats overneemt van AS Roma.

De verliezend Champions League-finalist van afgelopen seizoen bungelde lange tijd in de middenmoot van de Serie A, maar sinds de 1-0 nederlaag bij US Sassuolo Calcio (28 oktober) heeft het in de competitie geen punt meer verloren. Fiorentina hield zondag wel lang stand in Turijn, maar moest er in de slotfase toch aan geloven.

Het duurde vervolgens lang totdat de beslissing viel. Mario Mandzukic toonde zich een echte aanvalsleider door alert te reageren op een gekeerde inzet van Paulo Dybala. De 22-jarige Argentijn, begeerd door elke andere topclub in Europa, maakte er vervolgens zelf 3-1 van. De achterstand van Juventus op Internazionale bedraagt zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen