Peters: "Een volle Veste heb ik nog nooit meegemaakt"

12 december 2015, 17:07

Cas Peters keert vanavond (zaterdag) terug op bijzondere grond. De aanvaller speelt met De Graafschap in Enschede tegen FC Twente, de club waarvoor hij jarenlang speelde. Peters werkte bij de Tukkers jarenlang aan een doorbraak, maar die bleef uit. Toch ziet hij het zitten om in de toekomst nog voor FC Twente te spelen.

Peters beseft dat hij een speciale avond tegemoet gaat. "Ik heb nooit mogen debuteren in het eerste van Twente en nu speel ik opeens tegen ze. In een volle Veste, dat heb ik als speler van de beloften ook niet meegemaakt", vertelt hij aan TC Tubantia. De 22-jarige Peters zou graag alsnog terugkeren in Enschede. "Ik had graag gewild, maar ik heb officieel niets gehoord. Het enige dat ik weet, is dat de andere trainers het wel zagen zitten, maar Alfred Schreuder niet."

Peters verliet FC Twente in 2014 en kende daarna een geweldig seizoen bij FC Emmen, waarvoor hij 23 keer scoorde. Hij ging daarna het Portugese avontuur aan, bij Nacional Madeira. Sinds dit seizoen speelt hij weer in Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen