Utrecht sluit niet uit dat Haller tot de zomer zal blijven

30 december 2015, 09:14

Sébastien Haller wordt al tijden in verband gebracht met een overstap naar het buitenland, maar het is ook goed mogelijk dat de spits 'gewoon' het seizoen zal afmaken bij FC Utrecht. De Domstedelingen sluiten niet uit dat de jeugdinternational van Frankrijk tot en met het einde van het seizoen zal blijven.

Haller staat op het lijstje van onder meer Sunderland en Norwich City, die vrij concreet zouden zijn voor de 21-jarige goaltjesdief. "Er lopen gesprekken met clubs en tussenpersonen, maar het kan ook best zijn dat hij tot de zomer bij ons blijft", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik van Utrecht tegen Voetbal International over Haller.

De spits hoopt zelf dankzij een transfer naar de Premier League in beeld te komen bij de nationale ploeg van Frankrijk. Mocht deze overstap er daadwerkelijk komen, dan lijkt Utrecht meer dan tien miljoen euro op te kunnen strijken. "Met Frans van Seumeren (eigenaar, red.) achter onze club kunnen we op het juiste moment wachten met een transfer en alleen tegen onze prijs", aldus Van Schaik.

Haller maakte maar liefst 25 doelpunten in 35 officiële optredens voor Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen