Van Bronckhorst wil 2015 goed afsluiten met Feyenoord

4 december 2015, 15:16

Na een 5-0 overwinning op FC Twente en een 2-4 zege in de stadsderby tegen Excelsior hoopt Feyenoord zaterdagavond ook Heracles Almelo aan de zegekar te binden. Het is de eerste van de drie wedstrijden die nog voor de winterstop het programma staan voor de Rotterdammers. Coach Giovanni van Bronckhorst wil met een goed gevoel de feestdagen in.

"We willen het jaar goed afsluiten zodat we daarna de tweede seizoenshelft met vertrouwen tegemoet kunnen zien", sprak Van Bronckhorst volgens de clubwebsite op de persconferentie in aanloop naar Heracles-thuis. Het vertrouwen is momenteel absoluut aanwezig in De Kuip. "Natuurlijk hebben we deze week ook de mindere dingen uit de wedstrijd tegen Excelsior besproken, maar uiteindelijk telt het resultaat. In grote delen van dat duel hebben we goed gespeeld en we hebben veel kansen gecreëerd."

Michiel Kramer deed vorige week op Woudestein drie duiten in het zakje. Van Bronckhorst vindt dat een teken aan de wand. "Michiel is dit seizoen natuurlijk een niveau hoger gaan spelen, bij een grotere club met meer druk. Hij weet daar allemaal steeds beter mee om te gaan, is goed bezig de laatste weken. Tegelijkertijd letten we bij hem natuurlijk ook op de details en proberen we de dingen te verbeteren die nog niet goed gaan én de dingen die wel goed gaan."

Het thuisduel met de Heraclieden is op papieren een haalbare kaart, maar Van Bronckhorst weet dat de ploeg uit Almelo na veertien speelronden verrassend op de vierde plaats staat. "Heracles heeft het vorig seizoen moeilijk gehad, maar heeft dit jaar een goede start gemaakt. Ze hebben verschillende handige spelers in het elftal. Ik verwacht dus een mooie wedstrijd."

De selectie van Feyenoord is waarschijnlijk volledig fit voor het treffen met Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen