Voorsprong Paris SG groeit tot negentien punten

20 december 2015, 23:03
Voorsprong Paris SG groeit tot negentien punten

Halverwege de Ligue 1 heeft Paris Saint Germain een voorsprong van maar liefst negentien punten op de nummer twee. De titelverdediger won zaterdag met 0-3 bij SM Caen en zag 'naaste' achtervolgers AS Monaco en Angers SCO later dit weekend puntenverlies lijden.

AS Monaco bleef op bezoek bij hekkensluiter Troyes steken op een 0-0 gelijkspel en heeft nu 32 punten, waarmee het plek twee in handen heeft. Angers staat met één punt minder derde. De verrassing van het seizoen verloor zondag met 1-0 bij subtopper Saint-Etienne, door een tegengoal van Benjamin Corgnet in de 61ste minuut.

Olympique Lyon blijft in de middenmoot van de Ligue 1 bivakkeren; het staat negende met 26 punten. De ploeg van coach Hubert Fournier verloor zondag met 2-1 bij Gazélec FCO Ajaccio. Olympique Marseille bezet met één punt minder plek tien. Met Karim Rekik de hele wedstrijd als reserve werd met 1-1 gelijkgespeeld bij Girondins Bordeaux, dat met 23 punten teleurstellend veertiende staat.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen