Boussaboun, N'Toko moeten weg bij ADO

29 maart 2012, 08:14   Bijgewerkt: 29 maart 2012, 08:56

Ali Boussaboun moet in de zomer weer op zoek naar een nieuwe club. De 32-jarige aanvaller komt bij ADO Den Haag niet in aanmerking voor contractverlenging, zo liet de club donderdag weten. Ook Chiro N'Toko moet na dit seizoen vertrekken.

Boussaboun kwam in december 2011 naar Den Haag. Eerder speelde hij voor onder meer NAC Breda, FC Utrecht en Feyenoord. De 24-jarige N'Toko werd in januari 2011 op voorspraak van toenmalig coach John van den Brom overgenomen van AGOVV.

Naast Boussaboun en N'Toko moeten ook Giorgio Achterberg, Serhat Koksal en Donny van der Dussen vertrekken. Achterberg en Van der Dussen spelen nu bij FC Dordrecht. John Verhoek, gehuurd van Stade Rennes, keert terug naar Frankrijk.

Christian Supusepa en Charlton Vicento kunnen wel een nieuw contract tegemoet zien. Bovendien heeft ADO Den Haag opties in de aflopende contracten van Tom Beugelsdijk, Roderick Gielisse en Martijn de Zwart gelicht. Ook met Ramon Leeuwin wil de club verder, maar hij is momenteel herstellende van een blessure. Pas als hij daarvan hersteld is, wil de club met hem rond de tafel voor een nieuw contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen