PSV bijna rond met Bruma, Willems houdt nog af

25 januari 2016, 18:49

Jeffrey Bruma zal nog deze maand zijn krabbel zetten onder een nieuwe verbintenis met PSV. De gesprekken tussen de verdediger en de regerend landskampioen lopen al een tijdje. Belastingperikelen zouden de onderhandelingen vertragen. Ook met Jetro Willems is PSV in gesprek, maar met de verdediger is een overeenkomst verder weg. 

Vooral doorverkooppercentages zouden de onderhandelingen tussen Bruma en PSV vertraagd hebben. Technisch directeur Marcel Brands verwacht echter dat Bruma nog deze maand zijn krabbel zal zetten onder een overeenkomst die hem tot 2018 aan PSV bindt, zo laat hij weten aan PSV TV. Bruma maakt een goed seizoen door bij PSV en lijkt vooral goed te gedijen bij de samenwerking met Héctor Moreno in het centrum van de Eindhovense verdediging.

"Met Jetro ben ik daar nog over aan het stoeien. Die ligt wat moeilijker, maar ook daar doe ik mijn best om dat nog verlengd te krijgen", zo laat Brands weten. Willems heeft geen haast om zijn contract, dat doorloopt tot de zomer van 2017, te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen