Cocu: "PSV haalt in grote wedstrijden een hoog niveau"

Ger
15 januari 2016, 14:03

PSV staat bij de hervatting van de Eredivisie direct voor een lastige klus. De titelverdediger gaat op bezoek bij Feyenoord, waar de Eindhovenaren het traditioneel moeilijk hebben. Trainer Phillip Cocu heeft desondanks hoge verwachtingen van de topper.

"Dit zijn altijd bijzondere wedstrijden. Dat merk je in de groep, dat merk je in de voorbereiding. Het is mooi om er direct te moeten staan", aldus Cocu op de clubwebsite. "Afgelopen maandag was iedereen al gefocust op deze wedstrijd. Dat is mooi om te zien. We gaan zondag kijken waar we staan. We hebben dit seizoen laten zien dat we in grote wedstrijden een hoog niveau kunnen halen. Dat willen we zondag opnieuw laten zien."

De oud-international verwacht een bijzondere ambiance in de Rotterdamse Kuip. "Met de manier waarop wij en Feyenoord spelen, verwacht ik een Europese wedstrijd. Eén met een echte voetbalsfeer in een prachtig stadion. Het publiek zal zeker een rol spelen, maar het kan ook tegen Feyenoord werken."

Cocu kan dit weekend een beroep doen op een vrijwel fitte selectie. "Simon Poulsen traint nog wel apart, maar hij zal binnenkort ook aansluiten. Ook het herstel van Jetro (Willems red.) gaat de goede kant op, deze wedstrijd komt alleen wel nog iets te vroeg voor hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen