Cocu rekent op spannende titelstrijd: "Wordt een close call"

13 januari 2016, 08:06

Voetbalfans in Nederland kunnen zich opmaken voor een spannende tweede seizoenshelft. Volgens Phillip Cocu, coach van landskampioen PSV, kan de strijd om het kampioenschap wel eens tot de laatste speelronde voortduren. De verschillen tussen Ajax, PSV en Feyenoord zijn halverwege het seizoen klein.

"Ik denk dat het een heel spannende strijd wordt, waarin wij minder schoonheidsfoutjes moeten maken dan in de eerste seizoenshelft", zegt Cocu tegen Voetbal International. "Maar ook Ajax en Feyenoord zijn zich continu aan het ontwikkelen, dus je kunt de komende maanden niet vergelijken met de afgelopen maanden."

Komende zondag speelt PSV in De Kuip tegen Feyenoord, de nummer drie van de ranglijst. Bij een nederlaag haken de Rotterdammers voorlopig af. "Het duel met Feyenoord wordt belangrijk, maar de titelstrijd is dan echt nog niet beslist", benadrukt Cocu. De PSV-coach vervolgt: "Het zal een close call worden. Of het pas op de laatste speeldag wordt beslist, zoals een paar jaar geleden? Zou zomaar kunnen, zo'n gevoel heb ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen