Heracles en Atalanta akkoord over transfer Tannane

5 januari 2016, 11:32

Oussama Tannane vervolgt zijn carrière zo goed als zeker bij Atalanta Bergamo. De Italiaanse club heeft met Heracles Almelo een overeenkomst bereikt over een transfersom voor de 21-jarige vleugelaanvaller. De bal ligt nu bij de speler zelf, aangezien die ook nog tot een akkoord met komen.

"Als Tannane er zelf ook uitkomt met Atalanta, hebben we een deal", bevestigt Heracles-voorzitter Jan Smit tegenover Voetbal International. De Italianen lijken de strijd om de flankenflitser zodoende gewonnen te hebben. Ook Galatasaray hengelde naar de diensten van Tannane, die dit seizoen tot dusver goed is voor zeven doelpunten. Hij wordt echter waarschijn geen teamgenoot van Wesley Sneijder, maar van Marten de Roon.

Heracles wil snel anticiperen, tegen de tijd dat Tannane daadwerkelijk vertrokken is. "Als er een speler vertrekt, komen we getalsmatig in de problemen. We willen elke positie dubbel bezet hebben", aldus trainer Jan Stegeman, die mogelijk ook afscheid moet nemen van Wout Weghorst. De belangstelling van Cardiff City lijkt echter wel wat minder concreet te zijn geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen