Hiddink geeft scheidsrechter Taylor veeg uit de pan

14 januari 2016, 09:12

Guus Hiddink bleef woensdagavond met Chelsea op het eigen Stamford Bridge steken op een teleurstellend 2-2 gelijkspel tegen West Bromwich Albion. Na afloop van het thuisduel deelde de Nederlandse manager een sneer uit naar uit naar Anthony Taylor, de dienstdoende scheidsrechter in Londen.

West Brom-middenvelder Yacob solliciteerde tegen Chelsea meerdere malen voor zijn tweede gele kaart, maar Taylor weigerde de Argentijn van het veld te sturen. Dit tot verbijstering van Hiddink, die zag dat zijn collega-manager Tony Pulis de speler snel wisselde voor Saido Berahino. "Dat deed hij slim. Hij nam de rol over van de scheidsrechter, die in tegenstelling tot de manager vergat om de speler van het veld te sturen", foeterde Hiddink.

"Hij moest wel twee of drie keer geel hebben", vindt Hiddink. "Dat was belangrijk voor de wedstrijd geweest, aangezien we anders veel dominanter konden spelen", weet de Nederlander, die de schuld van het puntenverlies niet alleen bij de arbiter neerlegt. "We hadden zelf ook meer met onze kansen moeten doen. Het was wel een intense wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen