Van Gaal begrijpt fans: "Wilden files vast voor zijn"

11 januari 2016, 15:50

Op Old Trafford valt de afgelopen weken bij de thuiswedstrijden van Manchester United op dat er veel fans zijn die voor het einde van de wedstrijd huiswaarts keren. Manager Louis van Gaal maakt zich hier niet druk om, hij kan wel begrip opbrengen voor deze supporters.

Afgelopen zaterdag was het weer raak, tijdens het FA Cup-duel met Sheffield United. Er werd door een goal in de blessuretijd met 1-0 gewonnen van de League One-club, maar veel fans waren op dat moment al onderweg naar huis. "Misschien gingen ze weg omdat wij op dat moment nog niet gescoord hadden, maar ze wilden vast de files voor zijn. Er kunnen veel redenen voor zijn", aldus de Nederlandse oefenmeester volgens de BBC.

"Als ik naar wedstrijden van tegenstanders ga kijken, dan doe ik het ook wel eens. Dan ga ik vijf minuten voor het laatste fluitsignaal naar huis", vervolgt Van Gaal. "De supporters kunnen wel negatief zijn, maar we zijn wel door naar de volgende ronde. We hebben twee duels op rij gewonnen in een moeilijke periode, daar moeten de fans gewoon blij mee zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen